trött

tänkte lägga mig en timme men det får jag nog inte... idag gick jag till annagatan efter jag lämnade prinsen på dagis, men ingen öppnade dörrenså jag fick traska hem igen.. när jag kom hem så hade pelle låst in sig och hade högsta volym på radion så det var ingen ide att fortsätta knacka och plinga . så det var bara att fortsätta ner på gatan till lena och hon släppte in mig iallafall. där drack jag mitt morgonkaffe med henne och ia. sen tillbaka till annagatan och fick det senaste skvallret av fia. sen tillbaka hem.. så det har varit mycke fram o tillbaka idag.


igår tog jag och th med oss en halv pula och en hel stjärtlapp till kullen och åkte.. kul som faan var det. th är våghalsig så hon åkte i röret det var mega coolt tyckte jag.  jag o lafamiljen ska sticka iväg till öb snart på shoppingtur... jippi tänk vad roligt att bränna pengar hehheh

plastparty hos fia på söndag kl 18.00 kom dit o fynda

sjuk....

legat hela dagen i dag.... har en sån jävla rethosta så jag tror att jag ska dö.....sen har jag hunnit med att kriga med min mamma i ett par timmar... men vi är vänner nu..... hon vill bara ha uppmärksamhet från sin dotter... finns ingen i världen som jag litar på så mycke som jag gör på min mamma....love you... nu ska jag fixa en blogg till henne....nu är klockan mycke

melodifestivalen va skitdålig idag... bästa låten va nog den måns sjöng tror jag. sämst va markoolio. skit va det iallafall.
idag har jag varit på annagatan och haft möte med fia o camilla . sen har jag och therese varit ute o gått på långpromenad, det var skönt att vara ute,så vi funderade på att ta en till promenad senare under dagen men då dök latmasken upp i mig, och då var det soffan som gällde. imorgon är det nya tag som gäller som alltid..


hittar inte batteriet till kameran så jag kan inte lägga in bilder. har bara gamla tråkiga smalbilder på mig som inte är roliga att se hehehhe

nattinatt på er
sov sött
dröm om mycker pengar så ska ni se att dom kommer


hello

faan vad jag hatar snö. det blir så blött o grus i hallen när man kommer in. va och hämtade dyllan nyss på dagis, han hade gjort ett alla hjärtans dag kort till sin mamma.  angelina började dagen med en bit kladdkaka med vaniljsås till frukost, hon är rolig hon.


idag är det sanering så står högst på listan.  måste rensa bort all skit. det finns ingen återvändo eller vad det heter.
maddeklen ska komma o titta på lillebror för han kan ha fått svinkoppor.  imorgon har jag ett parrty hos marita så alla 868 läsare kan komma hem till henne o köpa plastburkar till ett skitbilligt pris.


nu ska jag ta ett varv med kompisen annars gror vi igen här. det är så dammigt o lortigt. det enda som är dammfritt är tv som pelle putsar ihjäl.


tvättade till halv två inatt så jag tycker väldigt synd om mig själv....totti looooooo

sitter här

och är super duper trött. men det är ju inte så konstigt när klockan är så mycke.  angelina sover hos mamma. jag var där och lämnade 2 filmer som hon hade glömt...  kul om hon börjar sova där igen. imorgon ska jag väcka angelina o mimmi med vatten över huvudet .heheh. tänkte att jag skulle komma iväg o sola ... sen är det pärlkursen på kvällen. det ska bli kul.  skriver mer i morgon

godnatt

dax att börja om

med skrivandet.. men jag tycker inte att det händer så mycke nu för tiden... men om man tänker efter så har det väl hänt lite grejer. jag kan börja med att berätta denna veckan har vi haft magsjuga allihop.. tycker så synd om mina bebisa när dom inte äter. men det har gått över nu... ifedags så var det ju fest bilder ifrån den hittar ni på lenas blogg. det var jättekul att komma ut o vara lite barnlediga. pelle var med mig en sväng på dansgolvet... men det var ingen john travolata av han kan jag med handen på hjärtat lova.

mm vad mer har hänt?  maddeklen väntar en flicka.. det ska bli roligt när den lilla ska komma.. mmm tirrebirres tandvärk är över tror jag.  nästa vecka är det sportlov undra vad man kan hitta på då? kanske blir det pulka åk.  idag har vi varit själva jag o mina barn... dom är mycke snällare när man är ensam med dom... tror det är pelle som förvildar dom.  imorgon ska nog barnen gå till dagis o skola.. och jag ska till mamma o krossa datorn har jag tänkt.  '

har börjat en pärlkurs, jätte kul tycker jag. roligt att träffa lite nytt folk , gjorde ett fint litet ägg till min mamma men den lilla hundjäveln åt upp det... det tog mig 3 timmar att pärla det. ska lägga in lite nya kort lite senare om jag hittar kameran.


nu ska jag in på facebook o kicka lite röv.   


nattinatt gott folk

vems?


......


RSS 2.0