vem är detta???


vem är bakom bill


gissa vem


......
fråga
vem är detta på bild?

så var det natt igen

nu ska jag strax krama kudden.. ville bara skriva att det gick bra hos dietisten. jag var ingen dålig mamma som jag trodde.. och angelina äter det hon ska. hon hade växt så hon är 129cm lång... mammas fina prinsessa...


dyllan hade varit glad idag på dagis. han hade bara gråtit när jag lämnade honom men det gick över ganska fort. pratade med milla i telefon idag det var roligt. sen drack jag kaffe hos fia. imorgon vet jag inte vad som händer, kanske jag kommer i väg till maddo eller vad det heter.


letar lite efter lägenheter men än finns det ingen i min smak. ne nu får jag krypa till kojs


nattinatt folket

slut på helgen!

Och snart är det måndag. tycker bättre om vardagar än om helger.  angelina har varit borta hela helgen, hon köpte sig en hamster som hon skulle ha hos sin faster. gött tycker jag så jag slipper städa buren.. det räcker med att jag får ta hand om vovven och fiskarna.

tupperwarepartyna gick bra. första gick bättre än det andra jag kom ihog mer då. jag var så trött när jag var hos jessica så jag vet inte om jag fick ur mig rätt om grejerna... 

imorgon är det skola och dagis. sen på onsdag ska jag och angelina till en dietist. hoppas nu att jag inte glömmer bort tiden.  ska förslka få ordning på det hela nu..


onsdag är det leverans på grejerna .

imorgon ska jag ut och gå med fia och th är det tänkt... annars tar jag en promenad själv. vi hade tänkt att gå spåret men om jag går själv så blir det absolut ingen skog för mig.

nu ska jag lägga mig i soffan och se på töntfilmen pelle ser på.. den handlar om krigare från 1500talet så jag lär ju somna snabbt...

natti nattprison break

ska snart kolla klart på  serien.. ligger efter massor med avsnitt. såg tre avsnitt igår och jag tror det är fyra kvar sen är jag nog ikapp. om två veckor börjar lost...jippi hoppas det händer nåt där nu.  annars så slutar jag se på den serien.

 idag gick det bra på partyt sålde för 1700 kr. sen har jat två till på lördag så jag vet inte vad det slutar på.

imorgon har angelina bad i skolan .. det är det roligaste hon vet.


på måndag börjar dyllan dagis . då ska han vara utan sin mamma i 3 timmar. undra vad jag ska göra?

nu ska jag ringa th o ta en cigg

angelinas ds är tillbaka

Idag gick vi upp kl 6.15  inte roligt tyckte jag.  tänkte att jag kunde somna om en stund med det vågade jag inte. angelina var på bra humör på morgonen medans dyllan slog halvt ihjäl pelle.  snart är det time för dagis så han får träffa fröknarna en stund.
äntligen har det kommit lite snö. så det kanske blir lite pulka efter skolan. nu måste jag göra iordning mig . efter dagis  ska jag till mamsen .

hoppas det går bra på uppropet gecka.

hamen finns nog inget mer att tilllägga.


----

jag vill flytta...     känner mig ganska trött nu på denna lägenhet nu. snart ger vi oss av till dagis. sen vet jag inte riktigt vad som händer idag..


jag är så trött nu så jag ser inte bokstäverna.


kaffe och en fet cigg är det som gäller nu

imorgon gäller det

imorgon börjar inskolningen, det ska bli gött att få en stund för sig själv.  idag ska jag STÄDA igen, tycker jag gör det varje dag.  


 idag var det någon som knackade på dörren, jag skulle springa och öppna så inte den som vad där skulle gå. då slog jag i min lilltå... jag tror den är bruten. jag tycker det vibbrerar, jag har jätte ont.


det var hugo som knackade.


nu ska jag röka 
ska snart lägga mig

kom nyss hem .. är skitröttimorgon är det min sovmorgon.. då ska jag inte upp för tidigt.  kl 11 har jag telefontid med min teamledare, den får jag inte missa, om det är någon rik stackare där ute i lidköping som vill köpa lite fina grejer så hör av er.   hemligmsn@hotmail.com
nu ska jag ut med vovven nattinatt


fredag

nu är det inte mycke kvar av lovet...  inskolningen börjar på onsdag,  och angelina börjag på torsdag. det ska bli skönt att få några timmar för sig själv. då kan jag sitta på annagatan och dricka kaffe och prata skit... nu fattas det ju bara att lotta ska bo där då..men det går lika bra med dom andra som bor där... sover inte så bra på nätterna fattar inte varför? jag  har aldrig haft sömnsvårigheter förut. men jag ska börja lägga mig tidigare. undrar hur angelina  ska kunna lägga sig lite tidigare?nu ska  ta mitt kaffe och en fet cigg så jag vaknar till liv
RSS 2.0